foto

Melody Johnson

  • nar. 17.1.1983 (37 let)
    Oakville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nebezpečná laskavost
Northern Lights of Christmas (TV film)
2005 Felicity - příběh z války za nezávislost (TV film)
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2001 Jason X
2000 Jailbait (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
Smrt panen
1996 Generation X (TV film)
1993 J.F.K.: Reckless Youth (TV film)

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Spolu (S01E05)
Počátky (S01E03)
Hawk a Dove (S01E02)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Memento Mori (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky