foto

Diana Rigg

  • nar. 20.7.1938 (78 let)
    Doncaster, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Professor Branestawm Returns (TV film)
The Honourable Rebel - vyp.
2006 Barevný závoj
2005 Heidi
2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 Na počátku (TV film)
1998 American, The (TV film)
Mrs Bradley Mysteries: Speedy Death, The (TV film)
Parting Shots
1997 Mrtvá a živá (TV film)
1996 Biblické příběhy: Samson a Dalila (TV film)
Moll Flandersová (TV film)
1995 Comic Relief (TV film)
The Haunting of Helen Walker (TV film)
Zoja (TV film)
1994 Agentka s digitálním srdcem (TV film)
Správný muž v Africe
1993 Genghis Cohn (TV film)
1992 Mrs. 'arris Goes to Paris (TV film)
1991 Backstage at Masterpiece Theatre (TV film)
1988 Unexplained Laughter (TV film)
1987 Cannon Movie Tales: Beauty and the Beast
Hazard srdcí (TV film)
Sněhurka a sedm trpaslíků
1986 Worst Witch, The (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
1982 Little Eyolf (TV film)
Svědek pro obžalobu (TV film)
Zlo pod sluncem
1981 Great Muppet Caper, The
1980 Marquise, The (TV film)
1977 Malá noční hudba
1975 In This House of Brede (TV film)
1973 Krvavé divadlo
1971 Nemocnice
1970 Julius Caesar
1969 minikillers
The Assassination Bureau
V tajné službě Jejího veličenstva
1968 Midsummer Night's Dream, A
1964 Comedy of Errors, The (TV film)
1962 Our Man in the Caribbean

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Dragonfly in Amber (S02E13)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Zlomený muž (S06E07)
Krev mé krve (S06E06)
další epizody (5)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Přísežník (S04E04)
Zbaveni okovů (S04E03)
Lev a růže (S04E02)
další epizody (4)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Cesta vzhůru (S03E06)
Políbený ohněm (S03E05)
další epizody (5)
2012 Pán času (TV seriál)
Šarlatový děs (S07E12)
2006 Komparz (TV seriál)
Daniel Radcliffe (S02E03)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)
1979 Oresteia (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2007 True Bond (TV film)
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
2002 Bondovy dívky jsou věčné (TV film)
1999 Příběh Jamese Bonda (TV film)
1993 Northern Eye (TV seriál)
1982 Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun', The (TV film)
1973 Book Programme, The (TV seriál)
1969 Nationwide (TV seriál)

TV pořady

1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1970 Aquarius (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1964 Vergißmeinnicht (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace