foto

Byeong-ok Kim

  • nar. 11.10.1960 (59 let)
    Pučchon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Manyeo
2017 Amoo geotdo sarajiji anhneunda
Boangwan
2016 Bitva o Inčchon
Geomsawejeon
2015 Gae: Dog Eat Dog
Geomeun sajedeul
Kronika obchodníka s krví
Naeboojadeul
2014 Haiheel
Kundo: Čas pomsty
Namjaga saranghal ddae
Oolineun hyeongjeibnida
2013 Bamui yeowang
Gamshijadeul
Kong gane
Rolleokoseuteo
Sinsegye
2012 Umchi keulreonik
Wondeopool radio
2011 Peopekteu geim
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub
Kwijeuwang
Romaentik hebeun
2009 Insadong seukaendeul
Jeongseungpil siljongsageon
2008 Agiwa na
Dajjimawa ri : aginiyeo jiokhaeng geuphaengyeolchareul tara!
Moobangbi dosi
Woolhakkyo iti
Yeogiboda eodingae
2007 Byutipul seondei
2006 Abeojiwa mariwa na
Bez slitování
Haebaragi
Janhoghan chulgeun
Jjakpae
Jsem kyborg, ale to nevadí
Oraedoen jeongwon
2005 Geudttae geusaramdeul
Nebohá paní Pomsta
Plačící pěst
Yasuwa minyeo
2003 Keullaeshik
Old Boy

TV seriály

2019 Ligalhai (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
Heukgisa (TV seriál)
Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
Jukeoya saneun namja (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Maeumeui sori (TV seriál)
Minyeo gongsimi (TV seriál)
Peok! (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Gamyeon (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Kanggooiyagi (TV seriál)
Miseuteo Baek (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2012 Paeseon wang (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
Sarangeun masitda (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 크라임씬 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)