foto

Hans Jürgen Plust

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
1965 Nichts als Sünde
1962 Královské děti

TV seriály

1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky