foto

Charlotte Ray Rosenberg

  • nar. 8.3.1992 (27 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Charlotte Ray Rosenberg, se narodila a vyrůstá v New Yorku. Už od tří let se učí jazzovému tanci, stepu a balletu. Její největší vášní je režie a choreografie. Ihned jak se naučila používat kameru, začala natáčet krátké filmy a hudební videa.

První pořádné herecké příležitosti však vděčí své tetě, která ji přihlásila na casting k filmu LITTLE MANHATTAN. Konkurs vyhrála a zahrála si po boku Joshe Hutchersona. To je zatím jediná vážná role, kterou si tahle mladá a ambiciózní herečka zahrála. Jinak se mihla v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a Tv filmu COMPANY TOWN, který ukazuje život vládních agentů žijícíh ve Washingtonu D.C. v jednom sousedství. Ikdyž herectví není její největší touhou(spíše choreografie), doufejme, že ji brzo uvidíme v nějaké roli, aspoň té podobné z LITTLE MANHATTAN.

Jimmy "HarveyDent" Jackson

Herecká filmografie

Filmy

2006 Company Town (TV film)
2005 Malý Manhattan

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
3 Buttholes (S03E10)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
I'm So Bad (S02E02)

Host

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)