foto

Gary Coleman

  • nar. 8.2.1968
    Zion, Illinois, USA
  • zem. 28.5.2010 (42 let)
    Provo, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Midgets Vs. Mascots
2008 Velký Buck Howard
2007 Christmas Too Many, A
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Churchball
2004 Save Virgil
2003 Velké dítě Dickie Roberts
Vánoční návštěva (TV film)
2000 Flunky, The
Shafted!
1998 Vánoční převrat (TV film)
1996 Fox Hunt
1985 Playing with Fire (TV film)
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1983 The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1982 Jimmy the Kid
Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1981 Správná trefa
1980 Lucy Moves to NBC (TV film)
Scout's Honor (TV film)
1979 The Kid from Left Field (TV film)

TV seriály

2002 Rerun Show, The (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál) - herec, a.z.
Příběh dvou Springfieldů (S12E02)
Cena smíchu (S11E22) - a.z.
1999 Divorce Court (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Waynehead (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vtipy na Ala (S10E26)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jak zelené bylo moje jablko (S08E16)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)

Dokumentární

2005 101 Even Bigger Celebrity Oops (TV film)
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
Tupac: Vzkříšení
1987 Biography (TV seriál)
1986 Gary Coleman: For Safety's Sake

TV pořady

2009 Nitro Circus (TV pořad)
2003 Surreal Life, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 All-Star Salute to Pearl Bailey (TV pořad)
Paul Lynde at the Movies (TV pořad)
The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace