foto

Takehiro Hira

  • nar. 27.7.1974 (45 let)
    Setagaja, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Snake Eyes
2019 Erica 38
2018 Kensacugawa no zainin
2017 Sekigahara
2015 Okásan no ki
2013 Šundó
2012 Aku no kjóten
Gjakuten saiban
Plovoucí hrad
2010 Aibó: Gekidžóban II
Sankyô no shô (TV film)
2007 Čača: Tengai no onna
2003 Warušawa no aki (TV film)

TV seriály

2019 Giri / Haji (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Iši no maju (TV seriál)
2014 Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Dandan (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
子連れ狼 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky