foto

Shakira Caine

  • nar. 23.2.1947 (72 let)
    Britská Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Muž, který chtěl být králem
1974 Son of Dracula
1970 Toomorrow
1969 Byl jednou jeden doktor

TV seriály

1970 UFO (TV seriál)

Dokumentární

2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace