foto

Manuel Ruiz Castillo

  • nar. 1933
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 4.2.2015
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Pepe, no me des tormento
1979 Cinco tenedores
1976 Los hijos de...
1975 Duerme, duerme, mi amor
1972 La garbanza negra, que en paz descanse...
1968 Un día es un día
1967 4 bodas de Marisol, Las
Mónica Stop
1962 ¿Dónde pongo este muerto?
1960 Culpables

TV seriály

2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky