foto

Esmeralda Adam García

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Pepe, no me des tormento
¿Dónde estará mi niño?
1979 Cinco tenedores
1976 Los hijos de...
1975 Duerme, duerme, mi amor

TV seriály

1997 Manos a la obra (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky