foto

Wimie Wilhelm

  • nar. 21.8.1961 (58 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Get Lost! (TV film)
2017 Catastrophe
2016 Familieweekend
2015 Weg Met Willem
2014 IJspaard
2009 Nothing Personal
Žáby a ropuchy
2008 Hitte/Harara (TV film)
2007 Dennis P.
2006 Černá kniha
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
2002 Pietje Bell
1999 Dichter op de zeedijk (TV film)
Drobek
Maten (TV film)
Missing Link
1995 Antonia
1994 Bruin goud (TV film)

TV seriály

2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Koen Kampioen (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)
2001 De Middeleeuwen (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1997 Sterker dan drank (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky