foto

Catlin Adams

  • nar. 11.10.1950 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No Pay, Nudity
2012 Underworld: Probuzení
1997 Bezzubí (TV film)
1995 Freaky Friday (TV film)
1980 The Jazz Singer
1979 Cvok
1977 Panic in Echo Park (TV film)
1975 Bohatství
Katherine (TV film)
1973 Fuzz Brothers, The
1970 Up in the Cellar

TV seriály

2012 Reality Show (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Going Limp (S03E22)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Stolen: One Husband (TV film)
1988 Nenechavé prsty

TV seriály

1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Každý sen něco stojí (S01E03)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Nenechavé prsty

Producentská filmografie

Filmy

1988 Nenechavé prsty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky