foto

Claudia Wolscht

  • nar. 13.12.1960 (59 let)
    Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2018 Hanne (TV film)
Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
2017 Am Abend aller Tage (TV film)
Splašené srdce
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2015 Tatort - Hydra (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Milované sestry
Nichts für Feiglinge (TV film)
2012 Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
Tatort - Dinge, die noch zu tun sind (TV film)
Život není med
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
Fernes Land
2009 Bleib bei mir (TV film)
2008 Tajemství jezera Loch Ness (TV film)
2007 Ab morgen glücklich
Das Gelübde (TV film)
Motiv pro vraždu (TV film)
2006 Himmel über Australien (TV film)
Hledám rodinu (TV film)
2005 Alles nur Liebe
Dítě nebo kariéra? (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
2003 Das Siebte Foto
E-mail Express
Mensch Mutter
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Smrt dítěte (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
Paulas Schuld (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
Mein Leben gehört mir (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 ...die man liebt...
1997 Rochade
1995 Kurzer beschissener Abend, Ein
Riziko smrti (TV film)
1993 Muž pro moji ženu (TV film)

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
další epizody (10)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
Poslední šance (S03E01)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2016 Verfluchte Liebe deutscher Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky