foto

Christopher Mayer

  • nar. 21.2.1954
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 23.7.2011 (57 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hunted, The
Lhář, lhář
1996 Hard Time
Havran
1995 East Meets West
1993 Oficiální popření (TV film)
1987 Ten, který přežil
1981 Our Family Business (TV film)
1980 Stunts Unlimited (TV film)

TV seriály

2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ratatabum (S07E15)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Den otců (S05E12)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Dvakrát měř, jednou věř (S02E18)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace