foto

Pearl S. Buck

  • nar. 26.2.1892
    Hillsboro, West Virginia, USA
  • zem. 6.3.1973 (81 let)
    Danby, Vermont, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Pavilon žen - kniha
1962 Satan nikdy nespí - kniha
1961 Big Wave, The - kniha
1954 Da di - kniha
1945 China Sky - kniha
1944 Dragon Seed - kniha
1937 Dobrá země - kniha

TV seriály

1955 Matinee Theatre (TV seriál) - kniha
The Alcoa Hour (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Big Wave, The

Herecká filmografie

TV seriály

1952 Omnibus (TV seriál)

Dokumentární

1966 China: Roots of Madness (TV film)
1957 The Twentieth Century (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 The Mike Wallace Interview (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky