foto

Tereza Nvotová

  • nar. 22.1.1988 (30 let)
    Trnava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

  • 2017 -Špína (Nejlepší režie)
  • 2017 -Mečiar (Nejlepší dokumentární film)

Ceny české filmové kritiky

  • 2017 -Špína (Nejlepší režie)
  • 2017 -Špína (Cena innogy pro objev roku)

Slnko v sieti

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mars
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Martin a Venuše
2010 Alma (TV film)
Bludičky (TV film)
2009 Tango s komármi
2008 Kuličky
Malé oslavy
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mise (S04E08)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Volný pád (S01E31)
Světlé zítřky (S01E30)
další epizody (26)

Dokumentární

2017 Mečiar
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Anny Šiškové (S05E31)
2009 Artificial Insight (studentský film)
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad)
2016 Pečeme podle hvězd (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Špína
2010 Hráči

Dokumentární

2017 Mečiar
2015 Jeden rok s Fulbrightem (TV seriál)
Helena Reichlová (E08)
David Ondráčka (E06)
Tomáš Fürst (E05)
další epizody (5)
TRANSit
2013 Mečiar
2009 Artificial Insight (studentský film)
2008 Ježíš je normální!

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
2009 Báječná léta bez opony (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Mars
2010 Hráči

Dokumentární

2017 Mečiar
2015 TRANSit
2008 Ježíš je normální!

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Jeden rok s Fulbrightem (TV seriál)
Helena Reichlová (E08)
Tomáš Fürst (E05)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace