foto

Karel Bartoň

  • nar. 28.5.1942 (75 let)
    Dobrovice, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Koločava (divadelní záznam)
1999 Dvojrole
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1991 Černá Fortuna (TV film)
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
Úraz (TV film)
1985 Tvář za oknem (TV film)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
Kufr (TV film)
1983 Stříbrný smrček (TV film)
1982 Násilník (TV film)
1978 Melodie bílého klavíru (TV film)
Město mé naděje
1977 Svědomí běžce (TV film)
1973 Příběh středního útočníka (TV film)
1972 Cesty mužů
1970 Tvář pod maskou

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
Klaudynka (S02E01)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Svatba (S01E09)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Zima bílých návratů (E04)
Trochu zvláštní jaro (E01)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace