foto

Tiago Santiago

  • nar. 24.4.1963 (57 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Possessões

TV seriály

2008 Os Mutantes (TV seriál)
2004 Isaura (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
1993 Olho no Olho (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Possessões

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Você Decide (TV seriál)
1984 Livre para Voar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky