foto

Greta Van Langendonck

  • nar. 10.3.1944
    Kessel-Lo, Belgie
  • zem. 25.6.2015 (71 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Frits en Freddy
2006 Dennis van Rita
1999 The Crossing
1995 Manneken Pis
1992 Boys
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1979 Žena mezi psem a vlkem
1973 Gered (TV film)
1970 Nand in eigen land (TV film)
1969 Driestuiversopera (TV film)
1968 De avonturen van de brave soldaat Schwejk (TV film)
Jeden večer, jeden vlak

TV seriály

2010 Duts (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Ons geluk (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky