foto

Dries Smits

  • nar. 1.4.1941 (78 let)
    Waspik, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Binnen vier muren
In the Heart
Wonderbroeders
2006 Ongewisse tijd (TV film)
2003 Boy Ecury
2000 In goede aarde: Yesterday (TV film)
1998 Celluloid blues
Glinsterend pantser, Het (TV film)
1989 Wilde harten

TV seriály

2018 LOIS (TV seriál)
2017 Fenix (TV seriál)
Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2013 Volgens Robert (TV seriál)
2008 Wolfseinde (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
Lotte (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Zes minuten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Ik ben je moeder niet (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Partizanen, De (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky