foto

Riek Schagen

  • nar. 15.11.1913
    Amersfoort, Utrecht, Nizozemsko
  • zem. 14.7.2008 (94 let)
    Vorden, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Vroeger kon je lachen - a.z.
1979 Voorbij, voorbij (TV film)
1975 Keetje Tippel
1972 Little Ark, The
1964 Vadertje langbeen (TV film)
1962 Overval, De
1958 Dechovka
1955 Ciske de Rat

TV seriály

1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Het meisje met de blauwe hoed (TV seriál)
1971 Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky