foto

Ronald van Elderen

  • nar. 10.10.1977 (42 let)
    Breda, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Of ik gek ben
2012 Steekspel

TV seriály

2014 Smeris (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Wolfseinde (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky