foto

Dunya Khayame

  • nar. 24.10.1981 (38 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Broeders
2006 Sssshht!
2005 Allerzielen
Staatsgevaarlijk (TV film)
2003 Loverboy (TV film)
2002 Oesters van Nam Kee
1999 Novellen: De dag, de nacht en het duister

TV seriály

2018 De regels van Floor (TV seriál)
2017 Klem (TV seriál)
2011 Mixed Up (TV seriál)
2010 De meisjes van Thijs (TV seriál)
Levenslied (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky