foto

Jacqueline Antaramian

  • nar. 7.10.1962 (56 let)
    Yerevan, Arménie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Human Affairs
Oxalis
2017 Never Here
2016 Women Who Kill
2013 Vedlejší účinky
2008 The Boundary
1998 Stav obležení

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Shadow Puppets (S02E05)
Zelený servis (TV seriál)
Breathwork (S03E04)
Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Which Side Are You On? (S01E06)
Manifest (TV seriál)
Off Radar (S01E06)
The Tick (TV seriál)
My Dinner with Android (S01E09)
After Midnight (S01E08)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA God Help the Hobo (S02E04)
AKA Start at the Beginning (S02E01)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Head Full of Snow (S01E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Thing About Heroes (S05E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Záblesk světla (S06E04)
Smlouva (S06E03)
2016 The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
Paní ministryně (TV seriál)
Ghost Detainee (S02E20)
On the Clock (S02E18)
Higher Learning (S02E17)
Vzpomínky (TV seriál)
Breathing Space (S04E08)
2015 Forever (TV seriál)
The King of Columbus Circle (E15)
Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (No. 135) (S01E18)
Dobrá manželka (TV seriál)
The One Percent (S05E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminální historky (S15E18)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Ten: Let It Be (S02E03)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Sins of the Fathers (S06E09)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace