foto

John Baker

  • nar. 8.8.1917
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 2.12.2002 (85 let)
    Barnet, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Msta
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1981 People from the Forest (TV film)
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
1977 Are You Being Served?
1973 Heil Caesar! (TV film)
1970 Trog
1968 Cold Comfort Farm (TV film)
1967 It!
1965 Rotten to the Core
1963 Five to One
1961 Man Who Couldn't Walk
The Frightened City
1960 Unstoppable Man, The
1959 Cover Girl Killer
Life in Emergency Ward 10
1957 Cat Girl
Suspended Alibi
1956 Satellite in the Sky
1954 The Black Rider
1953 Žebrácká opera
1949 Her Excellency (TV film)
1948 R.U.R. (TV film)
1944 Hotel Reserve

TV seriály

1994 Class Act (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
1985 Mog (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Spy! (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Crime and Punishment (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Our Mutual Friend (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Casanova '73 (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
1967 White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Buddenbrooks (TV seriál)
Contract to Kill (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Six More Faces of Jim (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Consider Your Verdict (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 Frankly Howerd (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Crime of the Century, The (TV seriál)
Jesus of Nazareth (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
The Broken Horseshoe (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace