foto

Joke van den Berg

  • nar. 10.4.1924
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 26.3.2002 (77 let)
    Wormerveer, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Abel
1971 Wat zien ik?

TV seriály

1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky