foto

Broes Hartman

  • nar. 17.7.1926
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 19.3.2000 (73 let)
    Haarlem, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Te gek om los te lopen
1978 Pastorale 1943
1975 Útočiště

TV seriály

1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
Q & Q (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky