foto

Rudolf Damsté

  • nar. 2.11.1939 (80 let)
    Sukabumi, Indonésie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Dorp der mirakelen, Het (TV film)

TV seriály

1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1974 Q & Q (TV seriál)
1963 Herrie om Harrie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky