foto

Jack Tesler

  • nar. 13.5.1898
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.9.1976 (78 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Lepke
1973 The Blue Knight (TV film)
1971 The Love Machine
1966 Made in Paris
1960 Cage of Evil
1959 The FBI Story
The Miracle
1957 Man of a Thousand Faces
The Buster Keaton Story
1954 Phantom of the Rue Morgue
The Student Prince
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Přidej se k nám
Příběh tří lásek
Thunder Bay

TV seriály

1971 All in the Family (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky