foto

Mies Kohsiek

  • nar. 8.11.1896
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 20.2.1987 (90 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Keetje Tippel
1973 Geen paniek
1968 Professor Columbus

TV seriály

1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace