foto

Kiersten Hargroder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Ke hvězdám
2014 Kumiko, lovkyně pokladů
2012 Můj svědek
2009 Four Boxes
Outside, The
2008 Vražedné finále
2006 The Horrible Flowers

TV seriály

2019 TY (TV seriál)
Láska nebeská (S02E10)
P. I. Joe (S02E09)
Strach a hnus v Beverly Hills (S02E08)
další epizody (10)
2017 Supergirl (TV seriál)
Nevertheless, She Persisted (S02E22)
Resist (S02E21)
City of Lost Children (S02E20)
další epizody (14)
2016 Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (20)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky