foto

Oskar Schnirch

  • nar. 19.9.1902
    Bautsch, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.4.1995 (92 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1962 Dicke Luft
1960 Gauner und der liebe Gott, Der
1959 Alle lieben Peter
Der Haustyrann
Heiße Ware
Vento di primavera
1958 Die Landärztin vom Tegernsee
1957 Heute blau und morgen blau
Rot ist die Liebe
Siebenmal in der Woche
Träume von der Südsee
1956 Johannisnacht
Santa Lucia
1955 Die Mädels vom Immenhof
Du bist die Richtige
Heldentum nach Ladenschluß
Mozart
1954 Der rote Prinz
Gitarren der Liebe
1953 Alles für Papa
Der Verschwender
Tagebuch einer Verliebten
Wirbel um Irene
1952 Der Tag vor der Hochzeit
Schäm' dich, Brigitte!
1951 Das späte Mädchen
K - Das Haus des Schweigens
Schweigende Mund, Der
1950 Export in Blond
Furioso
Hochzeit mit Erika
Mathilde Möhring
Seitensprünge im Schnee
1949 Rosen der Liebe
Vagabunden
1948 Das singende Haus
Maresi
Proces
1947 Triumph der Liebe
1946 Praterbuben
1945 Das alte Lied
1944 Die Zaubergeige
1943 Die beiden Schwestern
Fahrt ins Abenteuer
Walzer mit dir, Ein
1942 Fronttheater
1941 Der siebente Junge
Hauptsache glücklich!
Venus vor Gericht
1940 Alles Schwindel
Im Schatten des Berges
1939 Aufruhr in Damaskus
Flucht ins Dunkel
Manželství po kapkách
Policejní akta Fabreani
Sláva! Já jsem táta!
1938 Diskretion - Ehrensache
Milenka či loutka
Rätsel um Beate
Tajemné dobrodružství
Ze všech jediná (německá verze)
1937 Liebling der Matrosen
Milionáři (Peníze nejsou všechno)
Millionenerbschaft
1936 Favorit der Kaiserin, Der
Konfetti
1935 Die ewige Maske
Lady Windermeres Fächer
1934 Rapt
1932 Ahoi - Ahoi!
1931 Wiener Zauberklänge
1923 Sohn des Galeerensträftlings, Der

TV pořady

1961 Hotel Victoria (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace