foto

Hilde Berndt

  • nar. 23.6.1923 (96 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1978 Ehrlich währt am längsten (TV film)
1967 Der ungläubige Thomas (divadelní záznam)
Kurzer Prozeß (TV film)
1961 Das Stacheltier - Die Mutprobe
1957 Der Kühne Schwimmer
1956 Der Untergang des Fort Charivari (TV film)
1952 Schäm' dich, Brigitte!
1947 Triumph der Liebe
1945 Bravo, kleiner Thomas

TV seriály

1984 Tegtmeier (TV seriál)
1983 Nesthäkchen (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Die Berufe des Herrn K (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky