foto

Larry Ward

  • nar. 3.10.1924
    Columbus, Ohio, USA
  • zem. 16.2.1985 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Deathhead Virgin, The
Gun and the Pulpit, The (TV film)
1969 Viaje al vacío
1968 Sapevano solo uccidere
1967 Dio non paga il sabato
Hombre
Non sta bene rubare il tesoro
1966 Iron Men, The (TV film)
1964 Distant Trumpet, A

TV seriály

1982 M*A*S*H (TV seriál)
Střízlivý Měsíc (S11E08)
Kde je vůle, tam je i válka (S10E17)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1976 Sara (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Brighter Day (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Deathhead Virgin, The

TV seriály

1961 Playdate (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace