foto

Marcus D'Amico

  • nar. 4.12.1965 (54 let)
    Frankfurt, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 The Long Weekend (O'Despair)
1987 Olověná vesta
1980 Superman 2

TV seriály

2018 Psychiatr (TV seriál)
A Fruitful Partnership (E02)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1994 As Time Goes By (TV seriál)
A Trip to Los Angeles (S03E08)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Pacifická železnice (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky