foto

Alex Pillai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2011 Victim
2006 Svědek (TV film)
2000 Wyvernská záhada (TV film)
1995 Flight (TV film)

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Ten: Gloria (E10)
Bull (TV seriál)
Behind the Ivy (S04E12)
2019 Emergence (TV seriál)
No Outlet (E04)
Instinct (TV seriál)
Broken Record (S02E02)
Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Sedmnáctá kapitola: Misionáři (S02E06)
Šestnáctá kapitola: Blackwood (S02E05)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 64: „Ledová bouře“ (S04E07)
Bull (TV seriál)
Don't Say a Word (S03E18)
Forfeiture (S03E16)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 42: „Muž v černém“ (S03E07)
Bull (TV seriál)
Witness for the Prosecution (S02E15)
2017 Valor (TV seriál)
Full Battle Rattle (E05)
Bull (TV seriál)
The Devil, The Detail (S02E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Labrys (S03E04)
Modus Operandi (S03E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný jezdec (S15E01)
2011 Merlin (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S04E06)
Syn jeho otce (S04E05)
Aithusa (S04E04)
2009 Cena za lidskost (TV seriál)
Another Fine Mess (S01E05)
Ghost Town (S01E04)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Pod povrchem (TV seriál)
1999 The Last Train (TV seriál)
1998 Touching Evil II (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky