foto

Jana Lukešová

  • nar. 16.4.1943 (77 let)
    Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Digitální čas (TV film)
Jan (TV film)
1989 Čarodějův učeň (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
Vzestup po šikmé ploše (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
1985 Tvář za oknem (TV film)
Ďáblovy peníze (TV film)
1969 Bubny a trumpety (TV film)

TV seriály

1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1987 Bakaláři (TV seriál)
Nepostradatelný (S16E06)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Zima bílých návratů (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky