foto

Magnus Magnusson

  • nar. 12.10.1929
    Reykjavik, Island
  • zem. 7.1.2007 (77 let)
    Balmore, Dunbartonshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Love and Death on Long Island

TV seriály

1973 Billy Liar (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1963 Chronicle (TV seriál)

Dokumentární

2008 Earth: The Climate Wars (TV seriál) - a.z.
2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1988 God, the Universe and Everything Else
1983 Svět přírody (TV seriál)
1981 Forty Minutes (TV seriál) - a.z.
1976 Everyman (TV seriál)
1970 Cumbernauld, Town for Tomorrow
1968 Tuesday's Documentary (TV seriál)
1967 The World About Us (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1987 The Dame Edna Experience (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Our World (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky