foto

Jacob Scipio

  • nar. 10.1.1993 (27 let)
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
Waldo
2019 The Outpost
Zemřít mladí
2018 Krtkův úspěšný výkop
The Writers Group
Útok z hlubin
2017 Bořek Stavitel: Obří stroje

TV seriály

2016 Damned (TV seriál)
2013 Dani's Castle (TV seriál)
2012 Some Girls (TV seriál)
2008 Kerwhizz (TV seriál)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
2002 White Teeth (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky