foto

Günther Kaufmann

  • nar. 16.6.1947
    München, Německo
  • zem. 10.5.2012 (64 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kleine Morde
Turecky snadno a rychle
2011 Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Hiphop Express
Jerry Cotton
2009 Navzdory osudu (TV film)
Wickie und die starken Männer
Zabíjení je má práce, lásko
2007 Leroy
Weisse Lilien
2001 Tanker (TV film)
1998 Dr. med. Mord (TV film)
1996 Römisches Intermezzo (TV film)
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
1986 Der Tod des weißen Marabut: Die bewegende Lebensgeschichte des Charles de Foucauld (TV film)
Whopper Punch 777
1985 Otto - Der Film
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Baal (TV film)
Kamikaze 1989
Querelle
Touha Veroniky Vossové
1981 Heute spielen wir den Boß
Lola
1979 Manželství Marie Braunové
Třetí generace
1978 V roce se třinácti úplňky
1975 Depressionen (TV film)
1974 1 Berlin-Harlem
Der Tod der Schneevögel (TV film)
1973 Sieger von Tambo, Der (TV film)
1972 Ludwig - Requiem für einen jungfräulichen König
1971 Posádka v Ingolstadtu (TV film)
Rio das Mortes (TV film)
Whity
1970 Götter der Pest
Kaffeehaus, Das (TV film)
Niklashausenské putování (TV film)
Proč posedl amok pana R.

TV seriály

2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verloren in Afrika (2) (S08E13)
Verloren in Afrika (1) (S08E12)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutwurst und Weißwein (S03E02)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Mein Traum vom Traum des Franz Biberkopf von Alfred Döblin – Ein Epilog (E14)
Das Äußere und das Innere und das Geheimnis der Angst vor dem Geheimnis (E13)
Die Schlange in der Seele der Schlange (E12)
další epizody (7)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder - a.z.
2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.
1970 Fassbinder produziert: Film Nr. 8 (TV film)

Host

TV pořady

2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)