foto

Allyson Ames

  • nar. 24.8.1937
    Dallas, Texas, USA
  • zem. 3.11.1999 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Simon, King of the Witches
1966 Incubus
1965 Sběratel
1964 Drahoušek
Roztržitý sanitář
1963 Rampage
The Wheeler Dealers
Čtyři z Texasu
1962 House of Women
1961 The Phantom Planet
Too Late Blues

TV seriály

1965 Honey West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky