foto

Carter Sand

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Boxcar Children: Surprise Island
2017 Brick Madness
Ferdinand
2015 Hotel Transylvánie 2
2013 Ledové království
Obhajoba Santy
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2010 Záložní plán

TV seriály

2018 Best. Worst. Weekend. Ever. (TV seriál)
Issue 8 (E08)
Issue 7 (E07)
Issue 6 (E06)
další epizody (8)
Marlon (TV seriál)
Career Day (S02E09)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
Marlon (TV seriál)
Coach Marlon (S01E08)
Pozůstalí (TV seriál)
Myšlenky bláznivého bělocha (S03E03)
2016 The Fosters (TV seriál)
New York (S04E09)
2015 Milesova vesmírná dobrodružství (TV seriál)
Pelíškov: Příběhy palácových mazlíčků (TV seriál)
2014 Táta Jack (TV seriál)
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Challoweenukah (S02E05)
Californication (TV seriál)
Nesmiřitelní (S06E01)
2012 Ben a Kate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace