foto

Jana Janovská

  • nar. 1928
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
1984 Vrah (TV film)
1983 Tisícročná včela
1982 Období digitální (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1976 Pohádka z Větrného lesa (TV film)
1964 Za pět minut sedm

TV seriály

1983 Tisícročná včela (TV seriál)
Děti dětí (E04)
Syn (E03)
Otec (E02)
další epizody (4)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace