foto

Dan Etheridge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Veronica Marsová
2011 Dobrý doktor
2007 Devítky
2002 Supersvůdníci 2
1998 Nebezpečná zásilka
1997 Útěk z inferna
1995 Irving

TV seriály

2004 Veronica Mars (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Táta na plný úvazek
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
1999 Dogma

TV seriály

2002 Pohotovost (TV seriál)
Odpuštění (S08E17)
2000 Clerks (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Thug Death (S05E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Párty na klíč (TV seriál)
Výroční večírek obyvatel Willow Canyon (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace