foto

Mark Benton

  • nar. 16.11.1965 (53 let)
    Guisborough, Cleveland, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anna a apokalypsa
Ratburger (TV film)
2016 Orel Eddie
2015 As You Like It (divadelní záznam)
Danny and the Human Zoo (TV film)
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
2011 Inspector George Gently: Goodbye China (TV film)
2009 5 posledních lásek
Beyond the Pole
Imaginárium Dr. Parnasse
2008 Clash of the Santas (TV film)
Dohoda je dohoda
Flick
Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
2006 Dveře dokořán
If I Had You (TV film)
Magnolia (TV film)
2005 Planespotting (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
Christmas Lights (TV film)
Dívčí válka
King of Fridges (TV film)
Lighthouse Hill
Quite Ugly One Morning (TV film)
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Murphyho zákon: Elektrický Bill (TV film)
Nestoudník
Second Coming, The (TV film)
2002 Crime and Punishment (TV film)
Hra o smrti
Mimo kontrolu (TV film)
Všechno nebo nic
2001 Combat Sheep (TV film)
Dohola
Murphyho zákon (TV film)
Nice Guy Eddie (TV film)
Redemption Road
Small Summer Party, A (TV film)
Ten uprostřed
1999 Last Christmas (TV film)
Lost Son, The
Páté přes deváté
1998 Já se změním!
1997 Dilema
Na vážno
1996 Filuta (TV film)
Girl, The (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Too Cold For Hell (S02E10)
The Envious Court (S02E09)
In My Memory Lock'd (S02E08)
další epizody (10)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Ill Met by Moonlight (S01E10)
The Rascal Cook (S01E09)
The Chameleon's Dish (S01E08)
další epizody (10)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Stakes Are High (S07E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Efekt motýlích křídel (S20E02)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Damned (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
La Couchette (S02E01)
Otec Brown (TV seriál)
Menhiry (S03E12)
2014 The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2013 Psychobitches (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
The Thieving Mistake (S06E02)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Vojandy (TV seriál)
2008 Britannia High (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
2007 City Lights (TV seriál)
Fallen Angel (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2006 Northern Lights (TV seriál)
The Slammer (TV seriál)
The Street (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Rose (S01E01)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Catterick (TV seriál)
2003 40 (TV seriál)
Blue Murder (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
Early Doors (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Nice Guy Eddie (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
Micawber (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Human Remains (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Jump, The (TV seriál)
Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 See You Friday (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Chudoba bohatého muže (S02E01)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Roger and the Rottentrolls (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Finney (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace