foto

Adam Ray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Bellmen
2017 Handsome
2016 Krotitelé duchů
2015 Špión
2013 Drsňačky
2011 The Institute
2009 Ted Sampon: Househusband

TV seriály

2020 Crossing Swords (TV seriál)
Unchained Monarchy (E10)
The A-Moooo-Zing Race (E09)
The Snow Job (E08)
další epizody (10)
She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Horde Prime (S05E01)
2019 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Destiny, Part 2 (S04E13)
Destiny, Part 1 (S04E12)
Beast Island (S04E11)
další epizody (12)
2018 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
The Battle of Bright Moon (S01E13)
Light Hope (S01E12)
Americký vandal (TV seriál)
The Dump (S02E08)
All Backed Up (S02E06)
Wiped Clean (S02E05)
další epizody (6)
Nobodies (TV seriál)
Open Dorf Policy (S02E01)
Hráči (TV seriál)
The Kids are Aight (S04E07)
Arrested Development (TV seriál)
Premature Independence (S05E08)
Rom-Traum (S05E07)
2017 Return of the Mac (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Namaste (S09E07)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Servery (S02E05)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Rixty Minutes (S01E08)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
In Line (S03E19)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
The Hot Wife (S07E02)
2007 Human Giant (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky