foto

Adam Ray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Handsome
2016 Krotitelé duchů
2015 Špión
2013 Drsňačky
2011 The Institute
2009 Ted Sampon: Househusband

TV seriály

2018 She-Ra and the Princesses of Power (TV seriál)
American Vandal (TV seriál)
The Dump (S02E08)
All Backed Up (S02E06)
Wiped Clean (S02E05)
další epizody (6)
Hráči (TV seriál)
The Kids are Aight (S04E07)
Arrested Development (TV seriál)
Premature Independence (S05E08)
Rom-Traum (S05E07)
2017 Nobodies (TV seriál)
Return of the Mac (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Namaste (S09E07)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Servery (S02E05)
2014 Rick a Morty (TV seriál)
Rixty Minutes (S01E08)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
In Line (S03E19)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2008 Svět podle Jima (TV seriál)
The Hot Wife (S07E02)
2007 Human Giant (TV seriál)
Nick Cannon Presents: Short Circuitz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Mystery Science Theater 3000: The Return (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace