foto

Tessa Hoffe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Majority
2018 Spinosaurus

TV seriály

2020 Zero Chill (TV seriál)
2019 Wayne (TV seriál)
Del (E05)
Find Something Black To Wear (E04)
2018 Youth & Consequences (TV seriál)
2015 World's End (TV seriál)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Majority

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky