foto

Simon Mallory

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)

TV seriály

2018 Nowhere Boys (TV seriál)
The Alternate World is Here (S04E12)
Lost in Negative Space (S04E03)
2017 Nowhere Boys (TV seriál)
The Search for Atridax (S03E11)
Unwanted Visitors (S03E10)
2016 Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2015 Utopia (TV seriál)
Dot Dot Dot (S02E04)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (4)
2014 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (6)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2010 Offspring (TV seriál)
D-Day (S01E07)
The Pacific (TV seriál)
Melbourne (E03)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2005 Last Man Standing (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Parodie komedie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky