foto

Francesco Castiglione

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shades of Truth
2015 I fiori del male
2012 Cruel Tango

TV seriály

2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Ascendancy (S01E06)
2015 Sotto copertura (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Un passo dal cielo (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Il precursore

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky