foto

Howard Marks

  • nar. 13.8.1945
    Kenfig Hill, Bridgend, Wales, Velká Británie
  • zem. 10.4.2016 (70 let)
    Leeds, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 AmStarDam
2010 Killer Bitch
2009 Slave
2006 Dirty Sanchez: The Movie
2005 Wish You Were Here
1999 Human Traffic

TV seriály

2004 Top Buzzer (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Culture High
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Mr. Nice - kniha

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2002 Sendung ohne Namen (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace